Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

проблем с htc one m9 plus

0 гласа
Здравейте, обръщам се към Вас като официален представител на HTC. Преди 4 месеца си купих HTC one m9 plus. Оказа се, че има софтуерен проблем (телефона заспива - не мога да набирам и не никой не може да се свърже с мен. Налага се всеки път да рестартирам и телефона губи всичките си настройки). Изпращах го в магазина за рекламация, върнаха ми го след месец, но няма промяна. От магазина отказват да ми окажат съдействие, искат да им го изпращам отново и отново....n брой пъти. Въпроса ми е дали Вие като официален представител можете да ми съдействате, очевидно телефона не може да бъде поправен и бих желала да бъде заменен с нов, както е указано и в гаранционните условия, като мое право.
Благодаря предварително.
попитан 2016 септември 15 в Технически от анонимен

1 отговор

0 гласа
Да, разбира се. Може да се смени навсякъде в целия свят.
отговорени 2017 юли 22 от анонимен

Подобни въпроси

htc one m9 plus

Здравейте, обръщам се към Вас като официален представител на HTC. Преди 4 месеца си купих HTC one m9 plus. Оказа се, че ... указано и в гаранционните условия, като мое право. Благодаря предварително.

попитан 2016 септември 15 в Технически от анонимен
0 гласа
0 отговори

HTC One M8 проблем с камерата

Добър ден! Камерата на моят HTC One M8, купуван преди по-малко от две години, започна да прави проблем от една седмица - вибрира ... .2014 от Германия, т.е. би трябвало да важи европейската гаранция.

попитан 2016 март 14 в Смартфони от Бубето
0 гласа
2 отговори

HTC One M7 проблем с камерата

Здравейте,проблема с камерата е че при Update до Sence 6 камерата прави невероятно ужасни снимки,говоря за нощни снимки или примерно ... просто перфектни.Ще Ви изпратя снимки само ми кажете каде?

попитан 2014 август 19 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор
...