Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

Защо продавате на такива високи цени?

0 гласа
попитан 2014 ноември 7 в Компютри от анонимен

1 отговор

0 гласа
Здравейте,

MOST Computers предлага около 10 000 (Десет хиляди) продукта налични на склад на най-добри цени. Цената на всеки един продукт зависи от множество фактори. Може да ви се стори странно, но е факт, че цените на технологичните продукти зависят от съотношението на валутите - Щатски долар, Евро, Китайски Юан, Японска Йена. Зависят също от цената на петрола и още много не толкова значими фактори.Не на последно място е и цената на гаранцията и сервизната поддръжка. Заедно с нашите партньори - над 300 фирми на територията на България предлагаме сервизна поддръжка за най-популярните марки лаптопи, телефони, монитори, компоненти и други. МОСТ Компютърс има 25 (Двадесет и пет) годишен опит в доставката на технологични продукти с високо качество на оптимални за Българският пазар цени. МОСТ Компютърс предлага уникална система за създаване на електронни магазини http://www.radius.bg с която работят над 400 фирми опериращи на Българският пазар. Можем да предоставим още много факти, но ще бъде благодарни ако ни посочите продуктите и цените, които смятате за неприемливи.

МОСТ Компютърс.
отговорени 2014 ноември 10 от анонимен

Подобни въпроси

Защо сте такива боклуци?

От 2 месеца ви пращам дефектен лаптоп (с проблеми с видеокартата) и вие се правите на ударени и не правите нищо. Ще пиша по едно ... (разбрах,че сте им сервиз), то бива безобразие ама вашето е..

попитан 2015 септември 12 в Общи от анонимен
0 гласа
0 отговори

Искам да добавя в количката си монитор монитор HP Compaq LA2006x, 20", LED Backlit LCD, a не ми е разрешено ? Защо?

В кошницата си имам заявка - 2 лаптопа + десктоп + 2 проектора. Искам монитора да бъде също от вашата фирма, но има подсказка, че ... МГ. Моля да уточним с вас монитора, за да оформя цялата покупка?

попитан 2014 декември 17 в Компютри от анонимен
0 гласа
1 отговор
...