Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

Подмяна на дисплей и тъч за LG G2 D802

0 гласа
Здравейте,

колко ще ми струва подмяната на дисплеят(дисплей+диджитайзър) на LG G2 D802?

Купих си преди година този модел телефон от ema*.bg, и преди няколко месеца започна да се появява жълта линия по екрана, което явно e дефект на дисплея(има много снимки и потребители в интернет със същият проблем), но ми отказаха да го оправят, макар да има гаранция, с причина "mechanical shocks". Както и да е, проблема е, че вече и тъча започна да не сработва добре и трябва да натискаш по няколко пъти да отчете, че е натиснато нещо. Може да се ползва, но е малко дразнещо от време на време когато пишеш текст и искам замяна. Искаха ми 330лв+, което е безмислено вече понеже нов ще струва 400лв. Интересува ме, Вие имате ли такива дисплеи с тъч, предполагам подменяте, понеже ме насочиха към Вас, но все пак да попитам ако правите тази услуга, колко струва дисплеят, колко струва работата и в крайна сметка, колко ще струва всичко. Видях, че тези два компонента се продават и в България на цена 110лв или около нея, както и в чужбина 65-70 долара, но все пак искам да знам при Вас как стоят нещата, но определено ако е доста по-скъпо от това, се обезсмисля ремонтът. Ще съм благодарен ако получа отговор.

Благодаря и лек ден.
попитан 2015 май 29 в Смартфони от beBoss

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:

За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Подобни въпроси

Пукнат тъчскрийн на LG Nexus 4 - цена за смяна?

Здравейте, Колко би струвала евентуална смяна? Възможно ли е да се използва закупен от мен тъчскрийн+дисплей и каква би била цената в ... от България (магазин на Мтел), но няма гаранция. Поздрави.

попитан 2014 ноември 21 в Смартфони от Радослав
0 гласа
0 отговори

Смяна на екран на LG Nexus 5X

Здравейте, Имам телефон LG Nexus 5X. От LG България ме насочиха към вас за сервиз. Имам проблем с дисплея на телефона, ... дисплея на телефона, и колко би струвало това? Благодаря предварително.

попитан 2016 април 1 в Смартфони от Mihail Ivanchev
0 гласа
1 отговор

Ремонт LG G2

Здравейте! Изпуснах си телефона LG G2 и екрана е на паяжина, тъча не работи. Включва се, но не може да се работи с екрана. Колко ще ми струва ремонта ориентировачно? Благодаря предварително :)

попитан 2015 май 14 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор
...