Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

Проблем с видеокарта.

0 гласа
Имам следният проблем. Лаптопът ми е asus k550l с две видеокарти - intel core i5 1.6 ghz  и nvidia geforce gt 740m (геймърска). Наскоро реших да изпробвам така наречената ми геймърска видеокарта, но за съжаление, когато я пусна никоя игра не ми тръгва, а когато върна интелската всичко си върви. Изтеглих какви ли не драйвъри и ъпдейти, но така и не тръгват. Последния error, който ми даде е със следния текст: your video card does not meet the required specifications.GPU:shader 3.0. Което ми се стори странно,защото подкарвам играта на макс изисквания с по-смотаната видеокарта, а с по-мощната - въобще не мога да я отворя дори.  Имате ли някакви идеи?п.п. Не мога да обяснявам неща, които не разбирам, но се надявам, че някой е вдянал за какво иде реч.
попитан 2015 август 5 в Компютри от анонимен

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:

За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Подобни въпроси

Проблем с настолен Acer

В началото на тази седмица след поредния ъпдейт на Win 10 , след рестарт машината заби и не иска да зареди Win 10... налага се всеки ... , но и това не помогна... Има ли някакво решение? Благодаря!!!

попитан 2015 август 26 в Компютри от jijinio_1974@abv.bg
0 гласа
0 отговори

Проблем с Nokia Lumia 930

Здравейте. Казвам се Рамин и имам един въпрос. Имам телефон Nokia с Windows 8.1 и наскоро случайно деинсталирах някои приложения ... ? Без да губя фаилове снимки и други неща Благодаря Предварително

попитан 2018 октомври 20 в Смартфони от Ramiram (120 точки)
0 гласа
0 отговори
...