Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

Проблем с wi-fi антена при HTC One X

0 гласа
Здравейте!Имам гаранционен HTC One X.Прави ми впечатление, че в стая с наличие на рутер обхвана на wi-fi индикацията ми се губи или стои на 1 чертичка, докато при другия ми телефон и таблет обхвата е пълен.Как се процедира, за да го дам в сервиз, да се отстрани проблема и колко би ми струвало ако искам едновременно с това да му подменя батерията? т.е. колко е цената на една батерия? Гаранцията е от Мтел, но ако го занеса в техен офис, може да сам без телефон 2 месеца. Благодаря.
попитан 2014 март 22 в Смартфони от анонимен

1 отговор

0 гласа

Има много малка вероятност от несъвместимост с рутера и това може да се провери, като видиш какви други мрежи "вижда телефона" . Ако с друг рутер е ок, значи причината е такава. Ако обаче пеинципиално има проблем с WiFi на телефона ще се наложи интервенция, която трябва да се направи от сервиза за да не се загуби гаранцията.

Звънни на сервизния телефон на мост  http://most.bg/about-us и те ще ти кажат какво да направиш. Те се справят бързо с ремонтите, но ако е по завързан случая телефона се изпраща в централен сервиз и тогава ще се наложи чакане.

отговорени 2014 март 22 от анонимен

Подобни въпроси

Възможен проблем с батерията и Wi-fi на HTC One X

Здравейте! Имам телефон HTC One X, който ме съмнява, че има проблем с батерията, понеже пада за по-малко от ден, а телефона ... и сама да ви го изпратя на посочен адрес заедно с гаранционната карта?

попитан 2014 април 7 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор

проблем със замене HTC one X

Здравейте, наскоро ми се развали телефона HTC ONE X който беше закупен от ВиВаком. Изпратих го за сервиз ваш рег.номер 704616 ... мога.Моля за сериозно отношение от ваша страна и качествен ремонт.

попитан 2014 юни 27 в Смартфони от one x
0 гласа
1 отговор

Търся за Dell Inspiron 7720 двубандов wi-fi приемник и батерия с максимално повече мощност. Също търся и таблет.

Търся за Dell Inspiron 7720 двубандов wi-fi приемник (2.4 GHz и 5GHz) и батерия поне(7000-8000 mAh). Търся таблет, към койо да ... включен в ел. мрежа. Ако предложите и баркод четец ще е добре.

попитан 2017 април 3 в Общи от Християн Чобанов
0 гласа
0 отговори
...