Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

Относно тънък клиент HP T610 WES 7E 16SF/2GR ES TC

0 гласа
Здравейте,
Интересувам се от горепосочената конфигурация (http://goo.gl/MjlL3T).

Според спецификията от HP (http://goo.gl/XOwJL5) тя включва клавиатура и мишка, но такива не са отбелязани в списъка тук. Фигурират ли те в нея?
На същото място е отбелязано, че моделът разполага с read-only filesystem и enhanced write filter (EWF) функцията на Windows Embedded. Позволява ли тя използването на компютъра самостоятелно като обикновен офис компютър, т.е. да се ползва за текстообработка и записване на документите на локалния диск, или е нужен допълнителен хардуер?

Благодаря!
попитан 2015 декември 14 в Компютри от Антон

1 отговор

0 гласа
Привет,

Терминалният клиент раполага в комплеката с калвиатура и мишка. Има пре инсталирана операциянноа система Microsoft Windows Embedded Standard
7E, това е не пълно функционална весия на операционната система която има за цел да може да се изпозват броузери и терминали приложения.Не е много подходяща за нормален офисен компютър заради ограничените възможности на операционната система. Целта на тази система е да работи като терминален клиент с терминален сървър и да може да използва собстрени броузери при нужда от връзка.
отговорени 2015 декември 17 от анонимен

Подобни въпроси

Матрица за дисплей HP ProDisplay P232

Здравейте, Искам да попитам, дали предлагате матрици за монитор HP ProDisplay P232 и ако предлагате, колко ще струва за ... http://most.bg/k7x31aa-prodisplay-p232.html благодаря предварително!

попитан 2016 май 12 в Компютри от Флориан
0 гласа
0 отговори

Искам да добавя в количката си монитор монитор HP Compaq LA2006x, 20", LED Backlit LCD, a не ми е разрешено ? Защо?

В кошницата си имам заявка - 2 лаптопа + десктоп + 2 проектора. Искам монитора да бъде също от вашата фирма, но има подсказка, че ... МГ. Моля да уточним с вас монитора, за да оформя цялата покупка?

попитан 2014 декември 17 в Компютри от анонимен
0 гласа
1 отговор

Какъв е продуктовия номер на: Диск SEAGATE 2T, ES.3, SATA III, SKU: R50.164

Интересуваме какъв е продуктовия номер на: Диск SEAGATE 2T, ES.3, SATA III, SKU: R50.164. Мисля че е ST2000NM0033, но преди да закупя 2 броя искам потвърждение.

попитан 2014 юни 2 в Компоненти от анонимен
0 гласа
1 отговор
...