Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи


Close Sidebar

Възможен проблем с батерията и Wi-fi на HTC One X

0 гласа
Здравейте!
Имам телефон HTC One X, който ме съмнява, че има проблем с батерията, понеже пада за по-малко от ден, а телефона не се разчовърква за щяло и нещяло.Също така постоянно му играе обхвата на wi-fi или нацяло изчезва, а се намира на 5-6м. от рутера.Това не се случва само с домашната мрежа, а където и да съм.Преди това имах пак One X, но неговото поведение нямаше нищо общо с това, работеше перфектно.Сегашния е все още в гаранция към Мтел, а в картата е вписано, че е бил сервизиран при вас заради счупен дисплей и слушалка.Чрез тях ли трябва да ви го изпратя, като го занеса в техен офис или мога и сама да ви го изпратя на посочен адрес заедно с гаранционната карта?
попитан 2014 април 7 в Смартфони от анонимен

1 отговор

0 гласа

Здравейте,

Моля обадете се на сервизния телефон 0700 144 11 и дайте информация за Вашата гаранция.
Там ще Ви кажат как да процедирате.

Поздрави,
МОСТ Компютърс

отговорени 2014 април 8 от анонимен

Подобни въпроси

Проблем с wi-fi антена при HTC One X

Здравейте!Имам гаранционен HTC One X.Прави ми впечатление, че в стая с наличие на рутер обхвана на wi-fi индикацията ми се губи или ... в техен офис, може да сам без телефон 2 месеца. Благодаря.

попитан 2014 март 22 в Смартфони от анонимен
0 гласа
1 отговор

проблем със замене HTC one X

Здравейте, наскоро ми се развали телефона HTC ONE X който беше закупен от ВиВаком. Изпратих го за сервиз ваш рег.номер 704616 ... мога.Моля за сериозно отношение от ваша страна и качествен ремонт.

попитан 2014 юни 27 в Смартфони от one x
0 гласа
1 отговор

Търся за Dell Inspiron 7720 двубандов wi-fi приемник и батерия с максимално повече мощност. Също търся и таблет.

Търся за Dell Inspiron 7720 двубандов wi-fi приемник (2.4 GHz и 5GHz) и батерия поне(7000-8000 mAh). Търся таблет, към койо да ... включен в ел. мрежа. Ако предложите и баркод четец ще е добре.

попитан 2017 април 3 в Общи от Християн Чобанов
0 гласа
0 отговори
...