Всичко за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи
Какви са основните разлики между тауър и рак сървърите?
Здравейте, Колебая се кой SSD диск да избера за лаптопа си. Спрял съм се на Kinston V300 120 Gb. Не е най- ... бъде спъвано от бавния контролер. Благодаря за Вашите отговори предварително :)
Опитах много платформи, похарчих маса пари по webdizain фирми и все още нямам завършен електронен магазин.Искам нещо подобно на most.bg ... за работа. Ще съм много благодарен ако някой сподели опит.
Забелязвам, че Мост е най-старата фирма за компютри в България. Почти 25 години. Аз самият нямам толкова, но правя опити да ... изкарват лесно. Как вижда Мост бъдещето на една малка фирма днес?
От 10 години позвам конфигуратора на мост и изведнъж хоп и го няма. Как да си смятам компютрите сега?
Поздравления за новия сайт и за този форум. Смятам, че ще е много полезен. Сайта ви работи много добре и бързо. Добре е да ... че няма, а в същност имате много такива, но сте гикръстили ноутбуци.
Браво за идеята да направите този форум! Виждам, че съм един от първите, които ще питат и се надявам някой да помогне. Въпроса ми е ... з акоето, но това не ми помага да избера. Благодаря! Павел
Здравейте! Имам желание да стана ваш дилър.Регистрирах се в сайта добавих и булстат ,както се изисква.Обаче не мога да намеря ... ви листи за дилъри. Бихте ли ме насочили? Благодаря предварително.
Виждам, че имате много интересни джажди, препоръчайте нещо не много скъпо, но интересно, което става за подарък за гаджето?
Добре дошли в Most Computers - Въпроси и отговори!! Тук можете да задавате въпроси и да намирате отговори на всякакви теми, свързани с компютърна техника, поддръжка, нови модели и т.н.