Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Компактен проектор с батерия ASUS P2B / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Компактен проектор с батерия ASUS P2B

ASUS P2B е LED проектор използващ батерия на компанията Asus. Малкият и компактен проектор може да се използва абсолютно навсякъде дори навън, като благодарение на батерията размерите на модела са толкова малки, че целият може да се побере и транспортира в куфарче.

Проекторът създава констрастна картина от близко разстояние с яркост от 350 ANSI лумена и с резолюция до 1280 х 800 – подобна на тази, която постига един дисплей на лаптоп. Екологичната му LED лампа, в производството на която не е използван меркурий, има живот до 30 000 часа, което означава, че можем да използваме процесора по четири часа дневно в продължение на двайсет години.

Вградената батерия ни позволява проектиране на образ с яркост 300 лумена с продължителност от 90 минути – достатъчно за един филм. Моделът не изисква време за загряване – нуждае се само от 5 секунди след включване, за да започне да работи оптимално. Разполага с подвижна стойка позволяваща лесно позициониране. Снабден е и с дистанционно устройство с лазер за лесно управление на презентации.

ASUS P2B се предлага с гаранционен срок от 24 месеца.

Коментари