Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Лазерен принтер от бизнес клас HP Color LaserJet Enterprise M552dn / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Лазерен принтер от бизнес клас HP Color LaserJet Enterprise M552dn

HP Color LaserJet Enterprise M552dn е лазерен принтер на компанията HP. Принтерът с минималистичен съвременен дизайн представлява достъпно и енергийно-ефективно решение подходящо за малкия или средния офис, а защо не и за дома. С месечно натоварване изчислено на 80 хиляди страници, този принтер е създаден единствено за работа.

Цветният принтер обещава печат с професионално качество при използване на оригинални касети Original HP Toner. Устройството e готово за печат само девет секунди след включването му и можем да печатаме със скорост до 33 страници в минута.  Управлението му също е лесно и се осъществява посредством цветния дисплей с четири реда и прилежащия му 10-клавишен пад за PIN печат. Моделът използва най-различни технологии подходящи за бизнеса като HP Web Jetadmin (за контрол на печатната среда) или HP JetAdvantage Security Solutions (за осигуряване на максимална сигурност при печат на конфиценциална информация). Принтерът лесно може да печата директно от мобилни устройства с използване на приложения като HP ePrint и Apple AirPrint. Налице е и двустранен печат.

HP Color LaserJet Enterprise M552dn B5L23A разполага с входящ капацитет от 100 страници в чекмеджето за различни цели и от по 550 страници във всяко от двете входящи чекмеджета. Може да се намери на пазара с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари