Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Многофункционален калкулатор CANON PRESENTER X MARK-I / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Многофункционален калкулатор CANON PRESENTER X MARK-I

CANON PRESENTER X MARK-I е многофункционален калкулатор на компанията Canon. Освен като стандартен калкулатор, устройството може да се използва като безжично устройство за навигация из презентации, лазерна показалка и дори като таймер. Четирите му функции го правят перфектен избор за бизнес потребителите.

LCD eкранът му побира 8 цифри и разполага с две нива. Размерите на екрана са 30 х 12 милиметра, а размерът на цифрите – 7,73 х 2,96 милиметра. Калкулаторът поддържа всички основни изчисления, включително проценти и е лесен за използване. Освен ергономичен, дизайнът му е и екологичен – някои от компонентите му, например, са направени от рециклирани материали използвани в други продукти на Canon.

В режим „калкулатор” устройството се самоизключва след 7 минути не-ползване. Специален индикатор посочва дали в батерията има достатъчно заряд. Що се отнася до батериите, устройството има нужда от две тип ААА. Лазерната показалка свети в червено. Многофункционалното устройство е съвместимо както с Windows, така и с Мас.

CANON PRESENTER X MARK-I е с размери 143 х 43,5 х 19,5 милиметра и тежи 77 грама с батериите. Продава се на българския пазар в черен цвят с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари