Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Дънна платка GIGABYTE B150M-D3H - достъпно универсално решение / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Дънна платка GIGABYTE B150M-D3H - достъпно универсално решение

GIGABYTE B150M-D3H е дънна платка на компанията Gigabyte с чипсет Intel B150 Express. Моделът е достъпно универсално решение, което позволява конфигурирането на една надеждна и високопроизводителна компютърна система от среден клас, подходяща както за работа, така и за игри.

Дънната платка е съвместима с шестото поколение процесори на Intel и разполага с четири слота за оперативна памет с максимален капацитет от 64GB. Позволява интегрирането на бързи и ефективни M.2. SSD устройства с поддръжката както на PCIe, така и на SATA интерфейс. Вградената технология 2-Way CrossFire™ Multi-Graphics гарантира отлична комбинация от висока честота на кадрите на видео игрите и добра графична производителност.

Друга вградена интелигентна технология – cFosSpeed – позволява фино управление на мрежовия трафик, така че да се избягва забавяне в свързането към интернет и да се постига по-добра скорост при по-натоварени мрежи. Аудио компонентите обещават реалистичен и висококачествен звук – още едно преимущество за геймърите.

GIGABYTE B150M-D3H се предлага с гаранционен срок от 36 месеца.

Коментари