Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Full HD монитор LG TV 22MT47D-PZ / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Full HD монитор LG TV 22MT47D-PZ

LG TV 22MT47D-PZ е 21.5-инчов монитор на компанията LG. Моделът е подходящ за всеки потребител, който се колебае между РС монитор и телевизор - LG TV 22MT47D-PZ обединява и двете устройства в един качествен продукт с висока резолюция и съвременни възможности за разширение.

Мониторът разполага със стабилна стойка, но може и да се монтира на стена в зависимост от това дали предпочитаме да го ползваме, съответно, като компютърен екран или като телевизор. Разполага с две технологии, които го правят отличен избор и за геймъри: Black Stabilizer предоставя видимост дори в най-тъмните сцени, докато DAS(Dynamic Action Sync) предотвратява забавяне по време на динамични игри. Налице са два вградени говорителя с технология Virtual surround, които елиминират нуждата от самостоятелни тонколони при гледане на телевизия или сърфиране в интернет.

21.5-инчовият екран с IPS технология осигурява широки ъгли на гледане, независимо от позицията, която са заели зрителите и поддържа Full HD резолюция за максимална визуална наслада. Разполага с вградени технологии за намаляване на напрежението в очите като Flicker safe и Motion Eye Care. Разполага с всички необходими портове, включително USB и SCART.

LG TV 22MT47D-PZ се продава с гаранционен срок от 36 месеца.

Коментари