Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Лаптоп Lenovo Yoga 3 - модерно и мощно решение за работа и развлечение / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Лаптоп Lenovo Yoga 3 - модерно и мощно решение за работа и развлечение

Lenovo Yoga 3 е олекотен лаптоп с Windows 10 на компанията Lenovo. Компютърът е подходящ за всички, които търсят мощна машина с компактни размери и тегло и най-вече – със съвременен функционален дизайн, който й позволява да заема три различни позиции, удобни за работа, презентации или гледане на филми.

Стилният компютър гарантира повече от отлични условия за работа с комбинация от двуядрен процесор Intel Core i7 с честота до 3.00GHz, дискретна видео карта nVIDIA GeForce 940M и 4GB оперативна памет. Благодарение на тези спецификации работата с Windows 10 е светкавична и високопроизводителна, а зареждането на всякакви приложения е бързо и безпроблемно. В допълнение към това, лаптопът разполага с SSD диск с капацитет от 256GB, който гарантира дълга и надеждна работа и висока скорост на записване на данни.

Лаптопът възпроизвежда всеки тип визуално съдържание с изключително голяма острота и качество благодарение на 14-инчовия си Full HD IPS екран. Вграденото сензорно управление прави използването на Windows по-интуитивно от всякога и позволява лесно навигиране на съдържанието на екрана дори когато компютърът е заел позиция за „презентация”.

Моделът е оборудван с всички необходими разширителни възможности, включително с USB 3.0 порт за бърз пренос на данни, HDMI изход, вграден Bluetooth и четец за четири вида карти памет. Налице са и JBL говорители, които правят лаптопа особено подходящ за гледане на филми или слушане на музика. Много добро впечатление прави и батерията, която обещава до 7,4 часа работа при пълно зареждане.

Lenovo Yoga 3 80JH00MWBM се предлага заедно с операционната система Windows 10 с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранционният срок на батерията е 12 месеца.

Коментари