Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мини персонален компютър Intel Compute Stick 1A32WFCR / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мини персонален компютър Intel Compute Stick 1A32WFCR

Intel Compute Stick 1A32WFCR е малък персонален компютър на компанията Intel. Миниатюрното устройство с вид на USB памет трансформира HD телевизора или HD монитора ни в напълно функционален компютър с операционна система Microsoft Windows 8.1 с Bing.

В тази малка опаковка са побрани четириядрен процесор Intel Atom Z3735F, 2GB оперативна памет и 32GB eMMC сторидж за съхранение на приложения и файлове. Компютърът разполага и с вградена антивирусна защита предложена от софтуера McAfee® Antivirus Plus.

Продуктът е идеален за потребители, които искат да извлекат максималното от HD телевизора си: достатъчно е да свържем двете устройства и вече можем да използваме телевизора за търсене на съдържание в интернет, за проверка на имейла и за какво ли още не. Достатъчни са ни само една безжична клавиатура и една мишка и вече разполагаме с напълно оборудван персонален компютър.

Intel Compute Stick 1A32WFCR разполага със слот за MicroSD карта и се продава на българския пазар с гаранционен срок от 24 месеца.

Коментари