Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Многофункционален лазерен принтер HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Многофункционален лазерен принтер HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn

HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn е многофункционален лазерен принтер на компанията HP. Устройството обединява функциите копир, лазер, скенер, а, по желание на клиента, дори и факс, което го прави идеално решение за малкия или среден бизнес, което гарантирано ще повиши продуктивността му.

Цветният принтер се управлява с помощта на 8-инчов тъчскрийн, като има възможност за преглед и редакция на сканирани изображения. Тонерът  HP ColorSphere позволява достигане на разделителна способност на изображението до 1200dpi. Устройството, освен това, разполага и с интелигентни функции като автоматично премахване на бели страници в сканирани документи с цел пестене на хартия. Налице е и пълен комплект от функции за сигурност, защитаващи данните ни.

HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn CD644A гарантира икономична работа с технологиите HP Auto-On/Auto-Off и Instant-on и пести хартия с автоматичен режим на двустранен печат. Скоростта му при цветен или черен печат е до 30 страници в минута. Налице е, също, поддръжка на печат директно от мобилни устройства посредством приложения като HP ePrint и Apple AirPrint. Принтерът може да се намери на българския пазар с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари