Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Многорежимен лаптоп Lenovo Yoga 3, бял / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Многорежимен лаптоп Lenovo Yoga 3, бял

Lenovo Yoga 3 e лаптоп от висок клас на китайската компания Lenovo. Адаптивният многорежимен мобилен компютър перфектно се вписва в категорията “ултрабук” с теглото си от едва 1,60 килограма. Разполага с ярък мултитъч дисплей, който се завърта на 360 градуса и позволява на устройството да заема четири различни позиции.

Въпросните позиции са наречени Лаптоп, Таблет, Палатка и Стойка, като за всяка от тях са предвидени различни приложения. Интелигентният софтуер вграден в компютъра оптимизира работата му в зависимост от режима, който сме избрали. Клавиатурата AccuType, пък, разполага с подсветка, която ни позволява да работим навсякъде и по всяко време, а батерията гарантира дълго и необезпокоявано сърфиране в интернет или гледане на филми.

Лаптопът използва последно поколение процесор Intel® Core™ i, както и най-новата версия на Windows – 8.1. Комбинира тънките си размери и лекото си тегло с невероятен 14-инчов FHD (1920 x 1080) дисплей с IPS технология, гарантираща ярък цвят независимо от ъгъла на гледане. Стерео говорителите с поддръжка на Waves Audio, пък, гарантират брилянтен звук независимо от режима, в който използваме нашия Yoga 3.

Lenovo Yoga 3 се предлага на българския пазар в бял цвят и с гаранционен срок от 24 месеца за физически лица или 12 – за бизнес потребители. Гаранцията на батерията е 12 месеца.

Коментари