Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Монитор LG IPS MONITOR, 29", 29EB53-B / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Монитор LG IPS MONITOR, 29", 29EB53-B

Компанията LG предлага едно истинско професионално решение за всички потребители, независимо дали ще го ползвате за забавление или за работа. Мониторът LG IPS MONITOR, 29EB53-B предлага невероятно голям екран, прецизна картина, отлични мултимедийни възможност и още няколко трика, които ще направят работата ви истинско удоволствие.

Ултраширокият монитор със съотношение 21:9 и големина от 29'' (с максимална резолюция от 2560x1080 пиксела) превръща мулститаскинга от трудоемка задача в песен. С този модел, нуждата от свързването на два монитора отпада, тъй като съотношението гарантира лесна визуализация на всички необходими документи, прозорци и работни файлове. Професионалистите няма да имат проблем при работата с големи, тежки таблици или пък сложни анализи, защото ще могат да обхващат цялата нужна информация с един поглед.

Същото се отнася и за всички аниматори, фотографи и графични дизайнери, чиято работа ще стане несравнимо по-лесна посредством удобната функция за едновременно визуализиране на до 4 прозореца. Друго преимущество на модела е Dual Link-up опцията - с нея, ще можете да свържете до 2 различни устройства към монитора (компютър и телефон/фотоапарат и т.н.), като ще може да преглеждате информацията от двете устройства в два различни прозореца едновременно.

Друг плюс е перфектната картина, осигурена от IPS технологията, която обещава кристално чист образ и поддържа по-малка промяна в цветовата температура, при което се постигат изключително реалистични цветове. Точното пресъздаване на цветовете може и да се доусъвършенства чрез хардуерната калибрация, която също е заложена като фукционалност в монитора. Ъгълът на видимост е достатъчно широк, за да нямате никакви оплаквания, независимо откъде гледате монитора.

На лице са всички необходими портове за едно цялостно мултимедийно преживяване: DVI-D, HDMI, допълнителен HDMI, DisplayPort, изход за слушалки, аудио входове - PC аудио, HDMI(MHL). Мониторът е съвместим и с Mac машини.

Моделът може да се намери на българския пазар с 36-месечен гаранционен срок.

Коментари