Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мултимедиен лаптоп ASUS F555LB-XO013D / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мултимедиен лаптоп ASUS F555LB-XO013D

ASUS F555LB-XO013D е 15,6-инчов лаптоп на Asus създаден с идеята да бъде висококачествено решение за всекидневна работа. Моделът – представител на серията X-Series – гарантира оптимално аудио изживяване с технологията SonicMaster и обещава активация на режим за работа от отпочиващ режим само за 2 секунди.

Наличието на USB 3.0 порт обещава бърз пренос на данни, а двуядреният процесор от серията Intel Core i5 заедно с дискретната видео карта NVIDIA Geforce 940M гарантират бърза, гладка и необезпокоявана от нищо работа, както и отлични условия за мултитаскинг. Технологията Asus Splendid, пък, прави цветовете брилиантни и живи на и без това качествения HD матов екран с LED подсветка.

Лаптопът съдържа всички разширителни опции, които можете да очаквате от модел от подобен клас и е съвместим с широка гама от периферни устройства. Наличието на HDMI порт прави възможно свързването му към големи качествени монитори, а тъчпадът му обещава интуитивно управление сравнимо с боравенето с тъч дисплея на смартфон. Вградената в тъчпада технология Smart Gesture прави контролирането на компютъра по-интуитивно и естествено. Приятната и удобна работа е допълнително стимулирана от ергономичната клавиатура.

ASUS F555LB-XO013D се продава с 6GB оперативна и 1ТВ вградена памет, както и със Super-Multi DVD оптично устройство. Може да се намери на българския пазар с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранционният срок на батерията е 12 месеца.

Коментари