Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Олекотен лаптоп Lenovo U41-70 - отлично решение за работа в движение / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Олекотен лаптоп Lenovo U41-70 - отлично решение за работа в движение

Lenovo U41-70 е 14-инчов олекотен лаптоп на компанията Lenovo, който работи под управлението на Windows 10. Моделът е идеално решение за професионалисти, които често са на път и имат нужда да вършат работа в движение. С ергономичната си клавиатура и издръжлива батерия моделът предлага удобна работа часове наред.

Матовият екран на лаптопа поддържа Full HD резолюция и, макар и по-малък от стандартния 15.6-инчов, възпроизвежда всяко съдържание ясно и качествено. Страхотната комбинация от двуядрен процесор Intel Core i5 с честота до 2.70GHz, 4GB RAM и дискретна видео карта на Nvidia гарантира отлични условия на работа и ефективно изпълнение на всяка задача както вътре в Windows 10, така и в интернет. Компютърът е оборудван с хибриден диск с капацитет от 1ТВ, който предлага не само достатъчно място за съхранение, но и по-голяма защита на данните и по-голяма мобилност от традиционните HDD решения. В допълнение към него функционира и флаш диск с капацитет от 8GB.

Олекотеният лаптоп е оборудван с всички необходими портове и слотове, сред които два USB 3.0 порта за бърз пренос на данни от и към компютъра, HDMI изход за връзка с голям монитор (например за по-продължителна работа от вкъщи) и LAN порт. Моделът поддържа както Wi-Fi, така и Bluetooth 4.0, а вградените му говорители с технология Dolby Home Theater обещават и добри условия за забавление. Батерията на компютъра издържа до шест часа при пълно зареждане – напълно достатъчни, за да ни позволят да се справим със задачите си за деня.

Lenovo U41-70 80JV00J3BM се предлага с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранцията на батерията е 12 месеца. В цената е включена също и операционната система Windows 10.

Коментари