Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Оптично устройство LG CH12NS30 Blu-ray Combo - Retail Pack / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Оптично устройство LG CH12NS30 Blu-ray Combo - Retail Pack

Оптичното устройство LG CH12NS30 Blu-ray Combo ще превърне вашия настолен компютър в перфектната мултимедийна машина. Моделът на компанията LG ще ви зарадва с всички функционалности, за които може да се досетите - пускане и записване на Blue-Ray дискове, поддържане на 3D технология (включително и конвертиране от 2D в 3D формат), безпроблемен плейбек на леко повредени дискове (включително надраскани повърхности) и осигурена надеждност на вашите данни.

Оптичното устройство разполага с иновативната технология M-Disc Support, която гарантира дългосрочно предпазване на данните и сравнително по-голяма сигурност от стандартните оптически устройства. Тихата работа, гарантирана от Silent Play, ще ви изненада приятно и ще забравите, че устройството въобще работи докато гледате любимия си филм.

Високите скорости на четене и записване ще съкратят наполовина времето, нужно за записване на един диск, а четенето му ще бъде песен: скоростта на записване е DVD±R (SL/DL)- 16x / 8x, DVD RAM -5x,DVD+RW / -RW -8x / 6x, а на четене - DVD-RAM -5x, BD-RE (SL/DL)- 8x / 6x, DVD±R (SL/DL)- 16x / 12x, DVD±RW -12x, BD-ROM/-R(SL/DL)- 12x / 8x.

Устройството е съвместимо с Windows 7, както и по-стари версии - Vista и XP. Освен това, ако работите с MAC също ще можете да се насладите на добрата работа на модела, защото LG CH12NS30 Blu-ray Combo няма проблем да работи и под MAC OS. Интерфейсът на модела е от вида SATA.

Продуктът може да намерите на българския пазар с 24-месечен гаранционен срок.

Коментари