Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мощен геймърски настолен компютър за ентусиасти / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мощен геймърски настолен компютър за ентусиасти

Днес ще ви представим първата си статия от новата ни серия "Построй си сам", в която ще ви даваме предложения за компютърни конфигурации, които да сглобите сами. Ще ви представим най-различни категории конфигурации - от геймърски машини, до компактни офис машини и мощни работни станции.

Причините да искате да построите сами вашият компютър са няколко:

  • Медиите напоследък се опитват да ни втълпят, че смъртта на настолния компютър е настъпила и таблетите, смартфоните и лаптопите предлагат същата производителност и функционалност. Въпреки, че изброените по-горе устройства предлагат преносимост, компактни размери и са страхотни за комуникация те все още не могат да се мерят със суровата производителност, която може да има настолният компютър.
  • Настолната машина предлага възможност за ъпгрейд.
  • С близко бъдеще домашния компютър може да бъде вашият централен медиен център, който ще стрийм-ва филми, игри и други безжично към вашия телевизор, пред който вие сте се настанили удобно.
  • Има голяма доза удоволствие, в това да извадите всички компоненти от кутиите, да ги сглобите, да натисните "power" бутона, да чуете завъртането на вентилаторите и машината ви да заработи за пръв път

Причините са още много, но за сега ще се задоволим с това и ще преминем към първото ни предложение, а именно мощен геймърски компютър, който ще подкарва всички съвременни игри с висока резолюция, детайли и поне 60 кадъра в секунда. В същото време ще се придържаме към добър коефициент между цена/производителност. И като бонус машината ще изглежда много добре.

Бюджета ни ще бъде около 2200 лв.

Конфигурация

Ето и самата конфигурация (обяснение за всеки компонент може да намерите по-долу):

Кутия: Fractal Design Define R4 Window - 174,00 лв. със страничен прозорец.

Захранване: 

Дънна платка: Asrock z87 Pro4 - 198,00 лв.

Процесор: Intel Core i5-4670k - 446,80 лв.

RAM памет: 

Видео-карта: Gigabyte Nvidia 770 - 4 GB RAM - 776,40 лв.

Сторидж: 

Обосновка

Fractal Design Define R4 Window

Fractal Design Define r4

Коментари