Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Широкоекранен 27-инчов монитор ASUS VC279H / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Широкоекранен 27-инчов монитор ASUS VC279H

ASUS VC279H е стилен широкоекранен 27-инчов монитор на компанията Asus. Тънките му, почти несъществуващи, рамки поставят силен акцент върху яркия IPS екран с LED подсветка и така спомагат за силното въздействие върху всичките ни сетива. Моделът може да се постави на стената и да функционира като нормален Full HD телевизор.

Мониторът разполага с функция наречена GamePlus – бутон за бърза смяна на мерника и за използване на таймер по време на игри – екстри, които истинският геймър безспорно ще оцени. IPS екранът гарантира качествен образ независим от ъгъла на гледане, а технологията ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) доставя съотношение на контраста от 80,000,000:1 и кара черното да изглежда наистина черно, а бялото – наистина бяло. Налице е и технологията VividPixel, която подобрява автоматично вида на неподвижните изображения или видеоклиповете. Други два вида софтуер – Eye Care и Low Blue Light – се грижат трептенето на екрана да е сведено до минимум с цел максимално удобство за очите по време на продължителна работа.

Моделът разполага със стерео говорители и с различни режими за възпроизвеждане на видео, тоналност на кожата и цветна температура. Свързва се посредством HDMI , D-Sub и DVI-D интерфейсите си.

ASUS VC279H се предлага с гаранционен срок от 36 месеца.

Коментари