Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Стилен и мощен смартфон Lenovo Vibe Shot (червен) / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Стилен и мощен смартфон Lenovo Vibe Shot (червен)

Lenovo Vibe Shot (Z90) DualSIM е 5.0-инчов смартфон на компанията Lenovo, който работи под управлението на Android OS, v5.0.2 (Lollipop). Моделът е перфектно решение за любителите на мобилната фотография, както и за хората, които разполагат с повече от един телефонен номер.

Lenovo Vibe Shot е едновременно стилен и мощен. Използва 64-битов процесор Qualcomm® Snapdragon™ и разполага с 3GB RAM – нещо, с което не всеки смартфон може да се похвали. Моделът позволява на всеки да създава снимки с професионално качество, благодарение на 16-мегапикселовата задна камера, която се справя добре дори при липса на достатъчно светлина и разполага с ново поколение обектив с шест части за постигане на висококачествено изображение с минимално размазване. Отпред, пък, има 8-мегапикселова камера за най-страхотните селфита, които сте виждали.

Full HD екранът предоставя картина с безкомпромисно качество, а IPS технологията гарантира, че ще виждаме еднакво контрастен образ независимо от ъгъла на гледане. Смартфонът поддържа последното поколение LTE мрежи и осигурява скоростно сърфиране в интернет и теглене на съдържание с до 150 мегабита в секунда.

Освен качествен, телефонът е и издръжлив. Алуминиевата му рамка ни позволява да го държим стабилно, а Corning Gorilla Glass 3 покритието пази и дисплея, и гърба на телефона.

Lenovo Vibe Shot (Z90) DualSIM PA1K0012RO тежи 145 грама и се предлага в червен цвят с гаранционен срок от 24 месеца.

Коментари