Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

5-инчов LTE смартфон Lenovo S60 - качествено решение за почитателите на фотографията / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

5-инчов LTE смартфон Lenovo S60 - качествено решение за почитателите на фотографията

Lenovo S60 LTE GRAY е стилен 5-инчов смартфон на компанията Lenovo. С достъпната си цена моделът е универсално решение за всеки потребител, който иска да направи съвременните мобилни технологии част от света си. Особено подходящ е за хората, които обичат да запечатват всекидневието си в снимки или видео.

5-инчовият IPS екран с резолюция от 720 х 1280 пиксела позволява интуитивно и лесно управление с до пет пръста. Всяка игра, видео или голяма снимка се зарежда мигновено, а операционната система Android OS, v4.4.2 (KitKat) (обновима до Lollipop) работи гладко и безпроблемно благодарение на комбинацията от четириядрен процесор Cortex-A53 и 2GB RAM. Налице са 8GB вградена памет, които обаче могат да бъдат разширени с още 32GB посредством microSD карта.

Телефонът е идеален за почитателите на мобилната фотография: 13-мегапикселовата му основна камера е оборудвана с LED светкавица, автофокус и най-различни функции за лесно и качествено снимане на фотографии и видео с висока резолюция. Налице е и втора 5-мегапикселова камера за професионално изглеждащи селфита.

Смартфонът осигурява бързо свързване и интернет с поддръжката си на LTE мрежи, разполага с три вградени сензора – акселерометър, сензор за близост и компас – и осигурява навигация с A-GPS технология. Вградената му батерия издържа на до 16 часа и 30 минути разговори в 3G мрежа.

Lenovo S60 LTE GRAY се предлага в сив цвят с гаранционен срок от 24 месеца.

Коментари