Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Смартфон Lenovo S60 Dual SIM LTE (сив) - перфектно решение за забавления / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Смартфон Lenovo S60 Dual SIM LTE (сив) - перфектно решение за забавления

Lenovo S60 Dual SIM LTE Gray е 5-инчов смартфон с поддръжка на LTE мрежи на компанията Lenovo. Мобилният телефон е подходящ за тези потребители, които имат нужда главно от развлечение и желаят да имат постоянен достъп до социалните мрежи, които използват.

Стилният телефон има привлекателен за окото гланцов заден капак и е достатъчно тънък и лек, за да го носим в джоба си. Корпусът му е само 7,7 милиметра тънък, а теглото му е 128 грама. 64-битовият четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ и 2-та GB RAM гарантират гладко възпроизвеждане на всички филми, музика и приложения. На разположение на любителите на снимките са две качествени камери – основна 13-мегапикселова с LED светкавица и предна 5-мегапикселова за HD селфита. 5-инчовият дисплей с резолюция 720 х 1280 пиксела поддържа технологията IPS, която гарантира почти 180-градусов ъгъл на гледане.

Смартфонът използва операционната система Android OS v4.4 (KitKat) и има вградени приложения на Lenovo от комплекта DOit, с които можем да правим най-различни неща, от това да пазим телефона си от вируси до това да споделяме файлове с други устройства без наличието на мрежа. Поддръжката на две SIM карти и на LTE мрежи, пък, гарантира нужните на всеки постоянен потребител комуникационни възможности.

Lenovo S60 Dual SIM LTE Gray се продава в сив цвят с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари