Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Четириядрен смартфон Lenovo A5000 Dual SIM (бял) / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Четириядрен смартфон Lenovo A5000 Dual SIM (бял)

Lenovo A5000 Dual SIM White е 5-инчов смартфон с поддръжка на две SIM карти на компанията Lenovo. Телефонът е достъпно решение за потребители, които поставят живота на батерията на първо място. Неговата има капацитет от 4000mAh, а благодарение на функцията Quick Charge може да се зареди напълно само за три часа.

Впечатление веднага прави и широкият 5-инчов мултитъч IPS дисплей, който прави всичко да изглежда по-ясно и остро. Налице е и комбинация от четириядрен процесор и 1GB оперативна памет, които гарантират перфектна работа на операционната система Android OS v4.4.2 (KitKat). Моделът е идеален и за хората, които водят малко по-динамичен начин на живот, тъй като дисплеят му има специално нано покритие, което го защитава при напръскване с вода.

Почитателите на мобилната фотография също не са забравени: налице са 8-мегапикселова задна камера с LED светкавица и втора 2-мегапикселова камера за селфи и видео разговори. Смартфонът, освен това предлага предварително инсталирани приложения за продуктивност като Evernote, цял комплект приложения на Lenovo наречен DOit и дори GPS, който може да се ползва и в офлайн режим.

Lenovo A5000 Dual SIM White се продава в бял цвят с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари