Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Дънна платка GIGABYTE B85M-HD3 R4 / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Дънна платка GIGABYTE B85M-HD3 R4

GIGABYTE B85M-HD3 R4 е дънна платка на компанията Gigabyte с чипсет Intel B85 Express. Платката е представител на серията GIGABYTE 8 Series, която обещава комбинация от мощност, условия за конфигуриране на висококачествен звук, възможност за супер скоростно сърфиране в интернет и увеличаващи производителността кешинг технологии.

Дънната платка поддържа четвъртото поколение процесори на Intel и разполага с два слота за памет с максимален капацитет от 16GB. Обещава отлични условия за работа дори при висока температура и осигурява отлична защита на най-важния компонент – BIOS – благодарение на технологията GIGABYTE DualBIOS™. Използва аудио транзистори от професионален клас, които гарантират висококачествен звук и поддържа зареждане на мобилни устройства дори при изключен компютър благодарение на технологията On/Off Charge.

Дънната платка разполага с всички основни портове, сред които HDMI и два USB 3.0/2.0 порта, има общо четири слота за видео карти и шест конектора за дискове, като може да възпроизвежда съдържание в 4К резолюция, както и да осигурява ползване на Gigabit интернет.

GIGABYTE B85M-HD3 R4 се продава с гаранционен срок от 36 месеца.

Коментари