Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Стилен и бърз 27-инчов монитор ASUS VX278H / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Стилен и бърз 27-инчов монитор ASUS VX278H

ASUS VX278H е стилен 27-инчов Full HD LED широкоекранен монитор на компанията Asus. С време за реакция от 1ms, моделът е повече от идеално решение за почитателите на динамичните видео игри и на суперкачественото видео съдържание във висока резолюция.

Мониторът впечатлява от пръв поглед с модерния си дизайн, особено с елегантната стойка вдъхновена от формата на слънчевия часовник. Поддържа контраст от 80,000,000:1, който гарантира супер детайлни изображения, истинско черно и истинско бяло. Налице е функция на име Aspect Control, която позволява лесно модифициране на съотношението на страните с цел оптимално екранно пространство за различното съдържание, което зареждаме.

Мониторът поддържа всички съвременни интерфейси, включително два HDMI порта. Разполага с вградена технология ASUS Flicker Free, която гарантира минимално трептене на екрана, както и филтър за синята светлина, който намалява синия нюанс на екрана в четири степени подходящи, съответно, за сърфиране, възпроизвеждане на мултимедия, четене или гледане на екрана в тъмна стая. Налице са и специални функции за геймърите.

ASUS VX278H се продава с гаранционен срок от 36 месеца.

Коментари