Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Лаптоп ASUS UX501JW-INSPIRE - професионален избор за творчески личности / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Лаптоп ASUS UX501JW-INSPIRE - професионален избор за творчески личности

ASUS UX501JW-INSPIRE е мощен 15,6-инчов мобилен компютър с тъчскрийн екран на компанията Asus. Представителят на серията ZenBook Pro е отлично решение за потребители, които желаят да обработват визуално съдържание по време на път със същия резултат, който постигат на настолния компютър.

Стилният компютър с минималистичен „Зен” дизайн не ни разсейва с ненужни детайли, а напротив – позволява ни да се фокусираме във всеки един момент. Безспорно най-привличащата погледа характеристика тук е 15,6-инчовия 4K/UHD ASUS VisualMaster дисплей с поддръжка на 4К съдържание и тъч управление, което прави лаптопа идеално пригодим към Windows 8.1. С гъстота на пикселите от 282 пиксела на инч, компютърът ни позволява да видим в невероятен детайл всеки видеоклип или снимка. Фабричната калибрация на цвета на екрана и вградената IPS технология правят дисплея още по-атрактивен.

Мобилният компютър се справя с всяка една задача благодарение на комбинацията от мощен четириядрен процесор Intel Core i7-4720HQ, цели 12GB оперативна памет и дискретна карта NVIDIA GeForce GTX 960M (N16P-GX). Тези характеристики го превръщат във висококачествено мобилно студио за обработка на визуално съдържание. Лаптопът, освен това, комбинира твърд диск с капацитет от 1ТВ с SSD диск с капацитет от 128GB за още по-бърз и надежден пренос на данни.

ASUS UX501JW-INSPIRE разполага с три USB 3.0 порта и Thunderbolt порт за мълниеносен пренос на файлове и поддържа висококачествено аудио благодарение на технологиите Bang & Olufsen ICEpower, SonicMaster Premium и ICESound. Продава се на българския пазар с гаранционен срок от 24 месеца.

Коментари