Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Лаптоп Lenovo U41-70 - леко, но мощно решение за работа от всяко място / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Лаптоп Lenovo U41-70 - леко, но мощно решение за работа от всяко място

Lenovo U41-70 е стилен олекотен мобилен компютър на компанията Lenovo. Лаптопът е перфектен избор за хора, които имат нужда да вършат работата си в движение. Пригоден е както за възпроизвеждане на тежки приложения, така и за осигуряване на идеални условия за забавление, било то чрез филми, музика или сърфиране в интернет.

Лаптопът разполага с 14-инчов Full HD матов екран – достатъчно малък, за да прави целия компютър по-лек и достатъчно голям, за да ни позволи да работим удобно и да виждаме всичко с острота, контраст и детайл. Моделът обещава безпроблемна работа, гладко зареждане на всяко приложение и ефективен мултитаскинг благодарение на двуядрения процесор Intel Core i7 с честота до 3.00GHz, както и на 4-те GB RAM и дискретната видео карта от серията Nvidia GeForce.

Моделът използва SSD диск с капацитет от 256GB, който го прави не само супер бърз и надежден, но и изключително мобилен. Оборудван е с всички необходими портове и слотове, сред които цели два USB 3.0 порта за бърз пренос на данни, HDMI изход за връзка (при нужда) с монитор, LAN порт за оптичен интернет и четец за няколко формата карти. Лаптопът поддържа Wi-Fi и има вграден Bluetooth за връзка с безжични периферни устройства като мишки или тонколони. Последните не са особено нужни, тъй като двата говорителя с поддръжка на Dolby Home Theater способстват за кристално чист и силен звук. При пълно зареждане, батерията на компютъра обещава до шест часа работа.

Lenovo U41-70 80JV00J0BM се предлага с операционна система Windows 10 и гаранционен срок от 24 месеца. Гаранцията на батерията е 12 месеца.

Коментари