Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Лаптоп Lenovo Yoga 3 - олекотен модел със съвременен дизайн / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Лаптоп Lenovo Yoga 3 - олекотен модел със съвременен дизайн

Lenovo Yoga 3 е представител на популярната серия олекотени мобилни компютри Lenovo Yoga. Моделът в бял цвят е стилно и същевременно мултифункционално устройство, което ще ни позволи да работим и да се забавляваме по най-добрия възможен начин. Вградената операционна система Windows 10 гарантира мигновен достъп до най-популярните настолни приложения.

Лаптопът разполага с 14-инчов Full HD екран с мултитъч покритие, което прави управлението на Windows интуитивно и бързо дори без употреба на клавиатурата. Екранът и клавиатурата са съединени с гъвкава панта, която позволява на модела да заема три различни позиции – на лаптоп, на екран за презентации и на „палатка”, като Lenovo са предвидили различни приложения извличащи максималното от всяка една позиция.

Компютърът предлага много добри възможности за работа и мултитаскинг с двуядрения си процесор Intel Core i5, 4-те GB RAM и дискретната видео карта на Nvidia. Използва и SSD диск, който предлага много повече безопасност на данните и много по-голяма мобилност от традиционно използваните HDD дискове. Капацитетът му е 256GB, които би трябвало да поберат всички наши филми, програми и файлове. Налице са и всички необходими портове и слотове, като компютърът използва и говорители JBL със сертификат Waves Audio, благодарение на чието качество отпада нуждата от допълнителни тонколони.

Lenovo Yoga 3 80JH00MPBM се предлага с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранцията на батерията, която гарантира живот от 7,4 часа, е 12 месеца.

Коментари