Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

14-инчов лаптоп Lenovo Yoga 3 - стил и функция в една опаковка / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

14-инчов лаптоп Lenovo Yoga 3 - стил и функция в една опаковка

Lenovo Yoga 3 е стилен мобилен компютър на компанията Lenovo. Комбинацията от страхотни спецификации, съвременен функционален дизайн и дързък ярък цвят правят модела отличен избор за всеки професионалист, който търси надеждна машина за работа в движение или за всеки любител на висококачественото мултимедийно съдържание.

Моделът е представител на популярната серия Lenovo Yoga, която се отличава с модерния си дизайн. Гъвкавите панти на лаптопа му позволяват да заема три различни позиции, подходящи за различни видове дейност. Освен като традиционен ноутбук, моделът може да бъде използван като екран за презентации или възпроизвеждане на филми и видео, при което частта с клавиатурата може да легне с лице върху масата или целият лаптоп може да придобие форма на „палатка”.

Лаптопът не просто изглежда добре. Той се и държи добре. За това гарантира комбинацията от мощен двуядрен процесор Intel Core i7, 4GB RAM и дискретна карта на Nvidia. Тези характеристики обещават мълниеносна работа с всяко приложение. Налице е и висококачествен 14-инчов Full HD екран със сензорно покритие и IPS матрица, който превръща гледането на всякакво визуално съдържание в чисто удоволствие. Бързият SSD диск с капацитет от 256GB, не само осигурява висока скорост на запис на данни, но и повишена в пъти мобилност. Можете спокойно да разнасяте компютъра си дори в момента да е активен – дискът ще издържи на това натоварване.

Батерията на Lenovo Yoga 3 осигурява до 7,4 часа живот на едно зареждане, което означава, че лаптопът може да бъде с нас през целия работен ден, дори да сме далеч от електроразпределителната мрежа. Моделът поддържа всички съвременни технологии, като използва вграден Bluetooth (удобен за свързване на безжични периферни устройства), USB 3.0 за бърз пренос на данни и HDMI за връзка с монитор. Налице са и вградени JBL говорители, които произвеждат брилянтен звук за нашите презентации и филмите, които гледаме.

Lenovo Yoga 3 80JH00MXBM се предлага заедно с операционната система Windows 10 и с 24 месеца гаранционен срок. Гаранцията на батерията е 12 месеца.

Коментари