Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Лаптоп Lenovo Yoga 3 - удобно решение за работа и развлечение / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Лаптоп Lenovo Yoga 3 - удобно решение за работа и развлечение

Lenovo Yoga 3 е 14-инчов стилен мобилен компютър на компанията Lenovo. Моделът съчетава съвременния си функционален дизайн с комбинация от много добри спецификации и така се превръща в идеален избор за потребителите, които търсят едновременно надеждна и модерна машина – както за работа, така и за забавление.

Като всеки представител на семейството Lenovo Yoga, и този модел разполага с гъвкава панта, която позволява ползването му в три режима пригодени, съответно, за традиционна работа с клавиатура, презентации или гледане на филми (при които клавиатурата играе ролята на стойка обърната към масата или образува „палатка” заедно с екрана). Всеки от режимите може да се съчетае със специално създадени за него софтуерни приложения.

Лаптопът притежава качествен Full HD екран със сензорно покритие адаптирано към операционната система Windows 10. Eкранът поддържа IPS технология и по този начин гарантира широки ъгли на гледане. Мобилният компютър осигурява много добри възможности за работа с десктоп и онлайн приложения, мултитаскинг и възпроизвеждане на съдържание благодарение на съчетанието от двуядрен процесор Intel Core i5 с честота до 2.7GHz, 4GB RAM и интегрирана видео карта на Intel. Моделът използва хибриден SSHD диск с капацитет от 500GB, гарантиращ както скорост на записване на данните, така и дълъг и надежден живот.

Налице са всички необходими портове, слотове и безжични технологии, сред които два USB 3.0 порта за бърз пренос на данни. Моделът ползва и вградени говорители JBL, които правят излишно използването на външни тонколони. С теглото си от 1.6 килограма, моделът е удобен за носене навсякъде с нас.

Lenovo Yoga 3 80JH00N0BM се предлага с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранцията на батерията с живот до 7,4 часа е 12 месеца.

Коментари