Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Многофункционален лаптоп Lenovo YG500-14IBD / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Многофункционален лаптоп Lenovo YG500-14IBD

Lenovo YG500-14IBD е 14-инчов мобилен компютър на компанията Lenovo. Благодарение на гъвкавата си панта, лаптопът може да върти екрана си и така да заема цели четири положения, всяко от което подходящо за различен тип работа. Мощен и удобен, моделът е идеален както за професионалистите, така и за обикновените потребители.

Оборудван с последно поколение процесор Intel Core i3 и 4GB RAM, лаптопът обещава безпроблемен мултитаскинг и плавно зареждане дори на по-тежко съдържание. Благодарение на процесора, батерията на модела гарантира живот с продължителност до осем часа, което означава, че можете да вземете лаптопа със себе си на работа без зарядното му устройството. Технологията Intel Core гарантира и пълна безопасност на данните ви благодарение на вградените функции за сигурност.

Безспорно впечатление прави 14-инчовият Full HD екран, на който всичко изглежда блестящо и ярко. Екранът е сензорен и с това прави управлението на вградената операционна система Windows 10 бързо, лесно, приятно и интуитивно. В комбинация с аудио технологията Dolby Home Theater осигуряваща перфектно озвучаване, екранът създава и перфектни условия за гледане на филми и видео с висока резолюция.

Lenovo YG500-14IBD 80N400SXBM използва бърз хибриден диск с капацитет от 1ТВ, който работи паралелно и с 8GB флаш памет. Оборудван е с всички необходими портове и интерфейси и се предлага с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранцията на батерията е 12 месеца.

Коментари