Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Многофункционален лазерен принтер HP LaserJet Pro MFP M426dw / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Многофункционален лазерен принтер HP LaserJet Pro MFP M426dw

HP LaserJet Pro MFP M426dw е лазерен принтер на компанията НР с функции печат, копир и скенер. Моделът е удобно и надеждно решение за офиса, което комбинира компактни размери с висока производителност и сигурност при боравенето с конфиденциални данни и информация.

Принтерът позволява бърз двустранен печат във формат А4 със скорост до 40 страници в минута (черно). Отнема му броени секунди да влезе от спящ в работен режим и позволява директно сканиране на файлове до имейл, USB памет, мрежови папки или облачни услуги благодарение на предварително инсталираните в паметта му бизнес приложения. Позволява и печат директно през мобилно устройство с помощта на услуги като HP ePrint, Apple AirPrint, Google Cloud Print 2.0 и други.

Налице е удобен 3-инчов тъчскрийн за лесно и интуитивно управление на задачите. Не е нужна дори връзка с компютър: от флаш памет директно можете да печатате документи създадени в Word или PowerPoint. Благодарение на касетите Original HP High Yield Black Toner с технология JetIntelligence ще се радвате не само на качествени резултати, но и на по-ниско потребление на енергия от конкурентни модели с подобни характеристики.

HP LaserJet Pro MFP M426dw F6W13A се продава с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари