Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мобилен телефон Lenovo S580 Dual SIM (черен) / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мобилен телефон Lenovo S580 Dual SIM (черен)

Lenovo S580 Dual SIM Black е 5-инчов смартфон на компанията Lenovo, използващ операционната система Android OS v4.3 (Jelly Bean). Смартфонът предлага комбинация от качествени спецификации на съвсем достъпна цена и е подходящ за всеки търсещ мобилно устройство както за работа, така и за развлечение.

Тънкият смартфон предлага отлични възможности за забавление. Големият му 5-инчов IPS дисплей с резолюция от 720 х 1280 е идеален за гледане на HD видео и филми. Гладкото възпроизвеждане на каквото и да е съдържание е гарантирано от комбинацията от четириядрен процесор Cortex-A7 и 1GB оперативна памет. Почитателите на мобилната фотография имат на разположение две камери – задна 8-мегапикселова камера с LED светкавица и предна 2-мегапикселова камера за селфи и видео разговори.

Смартфонът има леко закръглена форма, която пасва на ръката и по този начин му пречи да се изплъзне. Корпусът му е не само приятен на докосване, но и издръжлив на надрасквания и устойчив на замърсяване с пръстови отпечатъци. Налице са 8GB вграден сторидж с възможност за още 32GB пространство за снимки, видео и приложения в microSD карта.

Lenovo S580 Dual SIM Black се продава с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари