Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мобилен телефон NOKIA X BLACK Dual SIM - елегантен дизайн и функционалност / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мобилен телефон NOKIA X BLACK Dual SIM - елегантен дизайн и функционалност

Мобилният телефон NOKIA X BLACK Dual SIM ще ви предостави висока функционалност и екстри на добра цена. Същевременно смартфонът разполага с 2 SIM карти, което е предимство пред останалите устройства.

Мобилният телефон разполага с 4-инчов дисплей, изработен по LCD технология, за да се наслаждавате на качествено образ. Резолюцията му е 800x400 WVGA, което дава доста добра детайлност за този размер дисплей.

Телефонът има 512 MB оперативна памет, която ще допринесе за бързото извършване на задачите, които му се задават. Той също така разполага с 3 мегапикселова камера с 2048x1536 разделителна способност, което ще гарантира качеството на снимките, които правите, а след това може да ги съхванявате на вградената памет от 4GB. В случай, че тя не е достатъчна, можете да се възползвате от слота за карта памет MicroSD, който поддържа карта до 32 GB.

Операционната система на телефона е Nokia X software platform, създадена специално за мобилните устройства на Nokia, което ще гарантира стабилност и бързина при изпълнението на всички процеси.

Телефонът поддържа добра палитра от аудио и видео формати: MP4, AAC, MP3, MIDI, 3GP, MP4, както и радио (Stereo FM radio), така че винаги да можете да стартирате любимата си песен или видео клип.

Имате много възможности да свържете телефона с други устройства. Wireless или мобилния му интернет WAPI са първите два варианта, а те са подкрепени от няколко порта за директна връзка с кабел - Micro-USB, 3.5 mm audio connector, Micro-USB-B, USB 2.0, така че по всяко време и на всякъде, да можете да обменяте информация чрез телефона си.

Батерията (1500 mAh) и изчистената функционалност на телефона ще гарантират дълготрайно му използване при всяко зареждане като в режим на говорене телефонът може да издържа до 10 часа, а в режим готовност до 28 дни.

Получавате всичко това с гаранция от 24 месеца.

Коментари