Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мобилен телефон NOKIA X WHITE Dual SIM / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мобилен телефон NOKIA X WHITE Dual SIM

NOKIA X WHITE Dual SIM е среден клас смартфон на фирмата Nokia. Той предлага добра функционалност на сравнително ниска цена – с него винаги ще бъдете в крак с новините от любимите ви социални мрежи като Facebook, Twitter, Viber и Skype и ще поддържате връзка с всички ваши приятели без никакво усилие.

Телефонът разполага с 4-инчов дисплей – достатъчно голям за лесно и приятно навигиране посредством touch-screen технологията. Друго предимство на екрана е, че има широк ъгъл на виждане и сензор за ориентация. Моделът е снадбен с двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4, работещ с честота 1GHz и оперативна памет от 512MB, а операционната система е Nokia X software platform. Осигурено е и достатъчно място за съхранението на всичките ви снимки, информация, музика и видео – разполагате с 4GB вградена памет и възможност за още 32GB с MicroSD карта.

Естествено, NOKIA X WHITE Dual SIM разполага и с мултимедийни възможности - вградена камера с разделителна способност 3MP, поддържани аудио (mp4, aac, mp3, midi) и видео формати (3gp, mp4) и радио. Задължителните портове включват Micro-USB, 3.5 mm аудио вход, Micro-USB-B, USB 2.0, Micro SIM. С този телефон безпроблемно можете да използвате 2 micro SIM карти.

Батерията на модела е стабилна и осигурява 13 часа разговори за 2G и 10 часаза 3G. Също така, ще можете да слушате 26 часа музика или да гледате 8 часа видео. Размерите са компактни - 115.5 мм х 63 мм х 10.4 мм, а теглото – само 128.7 гр. Продуктът може да бъде намерен на българския пазар с 24-месечен гаранционен срок.

Коментари