Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Мобилна работна станция HP ZBook 15u G2 Mobile Workstation / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Мобилна работна станция HP ZBook 15u G2 Mobile Workstation

HP ZBook 15u G2 Mobile Workstation е мощна мобилна работна станция на компанията НР. 15,6-инчовият лаптоп е перфектно решение за хора занимаващи се с дизайн или създаване на визуализации, позволявайки им да работят бързо и ефективно дори извън офиса.

Адаптивната към персонализиране мобилна работна станция обещава професионална 3D графика и перфектна производителност дори при най-тежките приложения, комбинирайки всичко това с елегантен и стилен дизайн. HP ZBook 15u G2 Mobile Workstation е най-тънкият и лек лаптоп тип „мобилна станция” на американската компания и е екипиран с последната версия на Windows – 8.1, с двуядрен процесор Intel Core  i7-5500U и 1TB SATA сторидж.

Ноутбукът гарантира своето качество с преминаване на 115 000-часов тест за издръжливост, като ISV сертификатът обещава, че можем да работим дори с най-тежките приложения в движение. 8-те GB оперативна памет, пък, правят работата ни с лаптопа изключително гладка и интуитивна. Преносът на данни от и към компютъра, както и свързването с други устройства е улеснено с наличието на многобройни портове и слотове, сред които три USB 3.0 порта, DisplayPort, VGA конектор и много други. Клавиатурата с подсветка (по желание) ни позволява да работим при каквито и да е условия. Освен това би издържала при разливане на течности.

HP ZBook 15u G2 Mobile Workstation J8Z88EA поддържа и многобройни технологии, сред които HP Sure Start, която засича проблеми в BIOS-а и автоматично ги оправя. Работи под управлението на Windows 7 Professional 64 и се продава на българския пазар с гаранционен срок от 36 месеца.

Предлагаме същия модел с малко по-различни спецификации. Можете да го разгледате на Мощен лаптоп HP ZBook 15u G2 Mobile Workstation.

Коментари