Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Таблет HP Pro Slate 10 EE G1 - отлично средство за обучение / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Таблет HP Pro Slate 10 EE G1 - отлично средство за обучение

HP Pro Slate 10 EE G1 е таблет от среден към висок клас на компанията HP. Таблетът е предназначен специално за образователни цели, като включва инструменти за обучение и гъвкави възможности за свързване. Тези две характеристики му позволяват да разшири процеса на обучение и извън класната стая.

Таблетът съчетава страхотни характеристики като четириядрен процесор на Intel, 10-инчов HD тъч матов дисплей и възможност за писане и управление със стилус. Поддържа софтуерния пакет HP School Pack с програми от типа на HP Classroom Manager, която позволява на учителите да управляват останалите компютри в класната стая и да си комуникират с учениците. Поддръжката на безжичен интернет и 3G WWAN по желание гарантират стабилна връзка с Мрежата, а качествената батерия обещава дълъг живот. Учителите лесно могат да се научат да боравят с вградения софтуер с предвидените за целта онлайн курсове  HP Professional Developmet.

Таблетът има издръжлив корпус, предна и задна камера с висока резолюция, клавиатура по желание, micro-HDMI, WiDi и Miracast интерфейси и използва операционната система Android 4.4 KitKat.

Пълното име на таблета е HP Pro Slate 10 EE G1 L2J96AA и се продава на българския пазар с гаранционен срок от 12 месеца. Предлагаме същия модел и с малко по-различни спецификации. Можете да го разгледате на: Таблет за образователни цели HP Pro Slate 10 EE G1.

Коментари