Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Осемядрен смартфон Lenovo P70 Dual SIM (син) / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Осемядрен смартфон Lenovo P70 Dual SIM (син)

Lenovo P70 Dual SIM Blue е стилен смартфон с поддръжка на две SIM карти на компанията Lenovo. Мобилният телефон използва операционната система Android OS v4.4 (KitKat) и предлага абсолютно всичко, от което се интересува един съвременен потребител на една съвсем достъпна цена.

5-инчовият смартфон с IPS LCD дисплей с поддръжка на 5-пръстов мултитъч и резолюция от 720 х 1280 пиксела разполога с невероятна батерия с капацитет от 4000mAh, която обещава дълги часове работа. Батерията, обаче, в никакъв случай не е засегнала дизайна: телефонът е невероятно тънък и лек с дебелина от 8,9 милиметра и тегло от 149 грама.

Перфектните условия за мултитаскинг и справянето с всяка една задача са гарантирани от осемядрения процесор MediaTek True8Core™, работещ съвместно с 2GB оперативна памет и обещаващ не само висока производителност, но и ниско потребление на енергия. Телефонът е отличен избор и за любителите на фотографията с двете си камери – предна 5-мегапикселова за качествени селфита и задна 13-мегапикселова с LED светкавица.

Поддръжката на две SIM карти е добра новина за притежателите на повече от един телефонен номер. Налице е и предостатъчно място за съхранение на снимки и приложения – 16GB вграден сторидж и слот за MicroSD карти поддържащ още до 32GB.

Lenovo P70 Dual SIM Blue се предлага в син цвят и с гаранционен срок от 12 месеца.

Коментари