Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи

Стилен и лек лаптоп ASUS T300CHI-FL021T / Новини - МОСТ Компютърс

Тел.: (02) 91 823   Факс: (02) 873 00 37   Сервиз: 0700 144 11

Стилен и лек лаптоп ASUS T300CHI-FL021T

ASUS T300CHI-FL021T е 12,5-инчов мобилен компютър на компанията Asus и представител на линията Transformer. Моделът лесно може да се освободи от клавиатурата си, което го превръща в един изключително тънък таблет с голям екран. Поддръжката на два режима го прави идеално устройство както за работа, така и за забавление.

Освен с хибридната си природа, дизайнът на лаптопа впечатлява и с изключително тънкия корпус – само 7,6 милиметра. Цялото алуминиево тяло изглежда като излято наведнъж и създава усещането за работа с изключително луксозен продукт. Допълнителен плюс е теглото от едва 720 грама (без клавиатурата), което прави продукта лесен и удобен за носене от едно място на друго.

Лаптопът впечатлява с резолюция на екрана от 1920 х 1080 пиксела и с покритие Gorilla Glass, което пази екрана от надраскване. Дисплеят поддържа широкоекранно съотношение на страните и технология IPS осигуряваща широки ъгли на гледане. Много добро впечатление прави и комбинацията от два вградени говорителя и поддръжка на технологията ASUS SonicMaster, гарантираща кристално чист звук и дълбок и богат бас.

Моделът използва процесор Intel Core M, който е не само високопроизводителен, но и икономичен, което, пък, влияе положително и на живота на батерията. В комбинация с SSD диска, процесорът обещава светкавично бърза работа, а поддръжката на последното поколение Wi-Fi стандарт гарантира три пъти по-голяма скорост на Wi-Fi от обикновеното.

ASUS T300CHI-FL021T се предлага заедно с операционната система Windows 10 64bit MultiLanguage (DM) и с гаранционен срок от 24 месеца. Гаранцията на батерията е 12 месеца.

Коментари